Grigore Leşe va concerta în luna martie la Oradea în cadrul unei campanii naţionale antidrog, iniţiate de Centrul Internaţional Antidrog şi pentru Drepturile Omului. Spectacolul pe care-l propune orădenilor se numeşte Hori de primăvară, iar pe scenă vor mai urca Taraful lui Firuţă din Islaz şi Taraful din Băbiciu.

"Renumitul artist şi profesor universitar Grigore Leşe s-a alăturat campaniei naţionale Artă Contra Drog, prin susţinerea unui număr de 12 concerte interactive de natură să creeze o anumită stare care te împlineşte, te face om întreg", anunţă organizatorii.

Scopul social al concertului este informarea publicului asupra simptomatologiei tânărului consumator de droguri şi reacţia părinţilor faţă de aceştia. Ca atare, toţi spectatorii vor primi la intrarea în sală materiale specifice de informare.

Intrarea la eveniment se va face pe baza unui bilet-donaţie care va avea valori cuprinse între 50 şi 100 lei în funcţie de categoria locului. La Oradea, spectacolul lui Grigore Leşe este programat pentru 12 martie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, de unde, de altfel, se şi pot procura biletele.