Un bărbat din Bihor a fost arestat după ce a furat din mai multe magazine din Oradea parfumuri și băuturi alcoolice în valoare totală de 26.000 de lei. Hoțul are 29 de ani și este din comuna Spinuș. 

El este cercetat pentru săvârșirea a 10 infracțiuni de furt. 

„Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că, în perioada 14 februarie – 28 iulie a.c., bărbatul ar fi profitat de neatenția angajaților unor magazine din municipiul Oradea, ar fi înlăturat sistemele antifurt de pe diferite produse și ar fi sustras, astfel, parfumuri și sticle cu băuturi alcoolice, cauzând un prejudiciu total de 26.394 de lei”, se arată într-o informare trimisă joi de Poliția Bihor. 

Miercuri, în urma administrării probatoriului, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Oradea au dispus reținerea bărbatului, pentru 24 de ore. 

În aceeași zi, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului l-au prezentat pe făptaș la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorul s-a adresat Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă. „Judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei Oradea a admis propunerea procurorului și a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, se precizează în comunicatul Poliției.

Cercetările continuă în acest caz „pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză și pentru recuperarea integrală a prejudiciului cauzat”. 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!