Trupa orădeană Hotel FM a lansat videoclipul piesei Change, cu care va reprezenta România la Eurovision 2011. Videoclipul a fost finalizat zilele trecute, fiind o producţie TVR cu sprijinul Schneider Production şi a fost filmat la jumătatea lunii februarie, în locuri precum Castelul Bran, hotelul şi biserica de gheaţă de la Bâlea Lac, Salina Turda, zona Bran - Moeciu.

Echipa a dorit să filmeze şi la Babele, însa telecabina nu a funcţionat în acea perioadă, din cauza vântului puternic şi a vremii nefavorabile. De altfel, vremea a dat emoţii mari echipei în toate cele 4 zile de filmare, în special la Bâlea, unde exista riscul ca membrii acesteia să rămână blocaţi pe munte din cauza viscolului.

În ciuda gerului, întreaga echipă s-a bucurat de ospitalitate deosebită din partea gazdelor, indiferent de loc, mai ales la Castelul Bran, unde, potrivit presei centrale, s-au făcut toate eforturile pentru a asigura cele mai bune condiţii de filmare. În plus, şefii complexului Cheile Grădiştei au ţinut personalul peste program mai bine de două ore ca să-i aştepte pe oaspeţi cu masa. Conducerea primăriei Turda a ajutat, de asemenea, echipa cu cazarea şi filmarea la Salina Turda, aducând, în plus, şi circa 150 de adolescenţi care apar în videoclip.