După ce au obţinut locul 17 în finala prestigioasei competiţie Eurovision, trupa Hotel FM s-a reîntors în România. Orădenii au postat pe site-ul trupei un mesaj în care le mulţumesc fanilor pentru că i-au susţinut, pentru mesajele de încurajare, pentru cuvintele frumoase şi pentru voturi.

"Acest lucru contează cel mai mult pentru noi, vă mulţumim că ne ascultaţi muzica şi sperăm că vă vom avea alături de noi şi pe viitor", se arată în mesaj.

Totodată, orădenii se declară mândri că au reprezentat România, că au putut cânta piesa Change în faţa a 37.000 de oameni şi că majoritatea spectatorilor au cântat şi au bătut din palme în ritmul ei, dar şi că alte câteva milioane de telespectatori s-au bucurat de această piesă, că ceilalţi concurenţi şi textieri i-au apreciat şi că presa i-a urmărit pas cu pas.

"Eurovision a fost o experinţă dulce-amăruie, dar peste câţiva ani ne-am dori ca România să-şi amintească refrenul piesei "Change" şi puritatea interpretării, nu de un număr care e departe de-a defini valoarea trupei Hotel FM. Nu avem nimic de justificat sau criticat, unele schimbări iau mai mult timp decât altele, dar ne ţinem frunţile sus şi ne întoarcem mândri de la Dusseldorf", mai scriu orădenii.

Totodată, Gabi Băruţa, Alex Szuz şi David Bryan susţin că sunt mai motivaţi ca niciodată să lucreze la primul lor album, aşteptat de fani.

Pe de altă parte, David a declarat presei din Capitală la revenirea în ţară că nu mai are de gând să se întoarcă în ţara sa de origine, Marea Britanie, întrucât e dezamăgit că englezii nu au dat României niciun punct.