Societatea Turism Felix intenționează să afilieze internațional trei dintre hotelurile sale din Băile Felix, în urma unei investiții de trei ani estimate la 12 milioane de euro.

Turism Felix S.A., compania hotelieră deținută de fondul de investiții Transilvania Investments Allliance SA și care administrează cinci unități de cazare în stațiunea balneară Băile Felix din județul Bihor, anunță că a semnat scrisori de intenție pentru a intra în negocierile finale cu două lanțuri hoteliere internaționale, lideri mondiali în domeniu , pentru afilierea a trei dintre hotelurile pe care le administrează: Internațional 4*, Termal 3* și Nufărul 3*. 

Investiția necesară renovării celor trei hoteluri este estimată la aproximativ 12 milioane de euro, pe baza datelor actuale, iar termenul de realizare prognozat este de aproximativ trei ani, etapizat. Demersurile de negociere cu cele două lanțuri internaționale sunt realizate cu sprijinul companiei de consultanță winsed.swiss.

„Afilierea hotelurilor Internațional, Termal și Nufărul la rețele internaționale de prestigiu din industria ospitalității face parte din strategia de dezvoltare pe termen lung a Turism Felix S.A., o strategie axată pe trei direcții: sănătate, wellness și armonie. Cred în potențialul turismului balnear desfășurat  pe tot parcursul  anului, iar afilierea internațională ne va aduce un factor suplimentar de încredere. Am semnat deja scrisorile de intenție și intrăm în faza negocierilor finale, în paralel cu pregătirea lucrărilor de renovare a celor trei hoteluri pentru a îndeplini standardele cerute”, a declarat Răzvan Pîrjol, directorul general al companiei Turism Felix S.A.

Acesta a preluat conducerea companiei Turism Felix S.A. de la 1 mai 2024, după ce în primele patru luni ale anului a fost director general adjunct, și are un mandat până la sfârșitul anului 2027.

Compania, deținută de fondul de investiții Transilvania Investments Alliance SA, este listată la Bursa de Valori București. În 2023, Turism Felix S.A. a înregistrat o cifră de afaceri de 102 milioane de lei, valoare record în istoria companiei, și a finalizat o investiție de 16 milioane de euro în Aqua Parkul Venus din 1 Mai, județul Bihor.

Negocierile pentru afiliere sunt realizate cu sprijinul companiei de consultanță winsed.swiss, grup cu filiale în România, Elveţia, Serbia şi Cipru, activ pe harta ospitalităţii, a turismului şi a educaţiei, oferind servicii integrate pentru profesioniştii acestor domenii.

Cei doi francizori internaționali sunt deja prezenți în România, cu hoteluri atât în București, cât și în restul țării.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!