Poliţiştii din Băile Felix au prins, în noaptea de miercuri spre joi, în flagrant trei tineri care încercau să fure dintr-o casă aflată în construcţie în Băile Felix.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bihor, inspector principal Alina Dinu, tinerii, unul de 20 de ani, altul de 36 de ani şi al treilea de 17 ani, vroiau să fure din casa în care au intrat prin efracţie 500 de metri de cablu electric, o pompă submersibilă, ţevi din cupru şi subansamble de la două instalaţii de climatizare. "Poliţiştii din Băile Felix au recuperat integral prejudiciul provocat de aceştia, în valoare de 6.500 lei şi l-au restituit proprietarului de drept", a informat Dinu. Cei trei sunt cercetaţi în stare de libertate.

În aceeaşi noapte, şi poliţiştii din Marghita au prins în flagrant doi tineri, unul de 18 ani, altul de 17 ani, ambii domiciliaţi în comuna bihoreană Cheţ, puşi pe fapte rele. Potrivit poliţiştilor, cei doi încercau să intre prin efracţie într-un chioşc din Marghita. "În urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit că cei doi sunt suspectaţi că, în aceeaşi noapte, ar fi sustras bani şi diverse bunuri din patru autoturisme parcate pe raza Marghitei", a precizat Alina Dinu.

Poliţiştii din Marghita continuă cercetările pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a celor doi tineri şi pentru recuperarea integrală a prejudiciului.