Data de 12 octombrie a fost cea mai frumoasă zi din viaţa australiencei Branka: atunci s-a căsătorit cu Gonzalo, iubirea vieţii ei, în prezenţa celui de-al doilea bărbat din visurile ei, cântăreţul Bon Jovi, scrie Agerpres.ro.

Într-un mesaj apărut într-un ziar local, ea şi-a împărtăşit visul de a-l avea pe Bon Jovi la nuntă şi apoi a creat o pagină Facebook intitulată: 'Bon Jovi, vrei să mă însoţeşti la altar?'

Cântăreţului i-a plăcut această idee şi i-a făcut o mare surpriză tinerei: i-a trimis o limuzină la hotelul la care stătea, în Las Vegas. Branka a fost dusă la una din faimoasele 'wedding chapels' din oraş, dar nu la oricare, ci la cea la care s-a căsătorit idolul ei acum câţiva ani.

La intrare a fost întâmpinată de cântăreţ, care a condus-o la altar. 'Felicitări! Vă urez, ţie şi lui Gonzalo, o viaţă plină de bucurii, dragoste şi amintiri frumoase împreună şi asta pentru toată viaţa!', a scris Bon Jovi pe Twitter.

'M-a dus la altar, a vrut să mă lase lângă logodnicul meu, dar nu voiam să plece. Nu am plâns pentru că nu am vrut să îmi stric machiajul şi să arăt urât', a mărturisit Branka.