Beniamin Marcel Dumbrăvan, un elev orădean în vârstă de doar 14 ani, i-a uimit, vineri seară, pe cei patru juraţi de la concursul TV "Românii au talent" cu demonstraţia lui de beatbox.

Adolescentul a intrat pe scenă aparent timid, dar de cum şi-a început numărul, i-a făcut pe Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra şi Florin Călinescu să caşte gura de uimire. 

După ropote de aplauze, primite din public şi de la juraţii ridicaţi în picioare, Beniamin a fost cuprins total de emoţie. Florin Călinescu, unul dintre cei mai severi juraţi, a apăsat butonul de aur şi l-a trimis direct în semifinalele concursului.

"Nu pot să-mi imaginez cum pot să iasă atâtea sunete pe o singură gură şi alţii vin cu sute de mii de guri şi instrumente şi nu se întâmplă chestia asta. Nu bănuiam că la o astfel de apariţie o să-mi creezi o astfel de emoţie, dar ăsta este scopul emisiunii. Să vină cineva să rupă gura târgului. Şi mă ţineam, anul ăsta nu dau niciun buton de aur, să fiu al dracu dacă-l dau", a spus Călinescu.

El a fost completat de Mihaela Rădulescu. "Tu îţi dai seama ce s-a întâmplat? Ăl mai al dracu' dintre noi te-a trimis direct în semifinală", i-a spus vedeta orădeanului, vizibil emoţionat. Apoi, Călinescu l-a îmbrăţişat lung pe puşti, care avea ochii înlăcrimaţi.

Totuşi, a reuşit să-şi controleze emoţiile şi a ieşit de pe scenă foarte carismatic, strigând: "Românii au talent!". Iar el în mod cert nu face excepţie...