Doi bihoreni sunt căutaţi de familiile lor şi de poliţişti, după ce au plecat de acasă şi nu s-au mai întors. Este vorba despre o adolescentă în vârstă de 15 ani, din Aştileu, care a fugit în noaptea de miercuri spre joi, şi de un un bărbat de 55 de ani, din Borod, care a dispărut în noaptea de marţi spre miercuri.

Potrivit unui comunicat al Poliţiei Bihor, adolescenta Carmen Rahela Lacatos are o înălţime de 1,50 m, în jur de 45 – 50 kg, constituţie atletică, faţă ovală, ten deschis, ochi căprui, păr castaniu, lung, nu are semne particulare. Familia nu a putut furniza detalii cu privire la îmbrăcămintea pe care o purta tânăra la data plecării de la domiciliu.

La rândul său, Petru Ştizar, 55 de ani, a plecat de acasă fără a anunţa familia şi nu a mai revenit. El are o înălţime 1,70 m, greutate 80 kg, faţă rotundă, ochi căprui, păr grizonat, tuns scurt, prezintă cicatrici pe ambele braţe, în urma unor răni vechi. La momentul dispariţiei purta un trening de culoare închisă.

"Cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu această persoană sunt rugaţi să contacteze cea mai apropiată unitate de Poliţie şi să apeleze gratuit numărul de telefon 112! Nu uitaţi că orice informaţie poate readuce o persoană dispărută în sânul familiei!", îndeamnă Poliţia Bihor.

UPDATE:

Potrivit informațiilor venite din partea familiei, bărbatul din Borod, Petru Știzar, a fost găsit în acest weekend, decedat.