Lecţie de mare "rafinament" în fotbalul românesc! Victor Piţurcă şi Marian Iancu nu au îngropat securea razboiului, ba dimpotrivă. Cei doi s-au bălăcărit din nou într-o emisiune, aruncând cu jigniri extrem de grave.

"Iancu mi-a jignit şi munca şi rezultate de la naţională. Iancu m-a facut agramat, că nu ştiu să vorbesc... El a jignit oameni şi eu nu ştiu cine e el? Cine e Iancu, ce a făcut el pentru fotbal şi Timişoara? Dacă spune că e o competiţie între mine şi el, o să-l jignesc de o să moară ţiganii de oftică, ca pe ăia îi reprezintă! Eşti vreun smardoi, şmecher? Ce te crezi? Cum îşi permite el să vorbească de persoana mea?", a tunat Piţurcă la GSP TV.

În acel moment, patronul Timişoarei a intervenit în emisiune şi a urmat un dialog şocant, jignirile curgând din ambele părţi!

Iancu: Îl întreb dacă e homosexual? Băi, spune dacă eşti homosexual!

Piţurcă: Cu garoi din ăştia, cu ciori care stau în faţă şi poartă legal 200 de kilograme de rahat în ei şi mănâncă câte 25 de sendvişuri nu am ce discuta! Au ajuns ţigani din ăştia să facă emisiuni! E ultimul lucru care se putea întâmpla în fotbalul românesc.

Iancu: Băi, eu cred că eşti homosexual!

Piţurcă: Garoiul ăsta stă deasupra stâlpului, nu i-au trecut petele de pubertate! Vorbeşte tiptil, ţigăneşte, se crede intelectual!

Iancu: M-am convins, eşti homosexual!

Piţurcă: Cu ţigani borâţi din ăştia, fotbalul românesc se duce de râpă!

Iancu: Să ştii că e o virtute în Europa să fii homosexual.

Piţurcă: Garoiul ăsta umflat, de 300 de kilograme, a ajuns să înjure preşedintele FRF, să jignească preşedinţi de club, echipe cu ani de istorie în spate!

Iancu: Eu cred că esti satanist. Eşti cu Satana, eşti cu Mefisto?

Piţurcă: Ai furat jucătorii lui Naţional, ai falimentat clubul! Ai furat de la Otopeni! Magraonul ăsta se crede buricul pământului, crede că e Bulibaşa din fotbal!

Iancu: Dar eşti satanist?

Piţurcă: Comportamentul lui este de ţigan, de garoi!

Iancu: Eşti satanist, eşti cu Satana?

Piţurcă: Da, recunosc, sunt satanist! Uită-te în oglindă să vezi cum arăţi tu şi cum arăt eu, apoi să vedem cine e Satana!

Iancu: Da frumosule, da gingaşule!

În urma acestui dialog incredibil cei doi pot fi amendaţi drastic de către Comisia de Disciplină a LPF, în calitate de oficiali ai unor cluburi din Liga I.