Fotbalistul Ianis Hagi (24 ani) și-a dus iubita la Paris și a cerut-o în căsătorie într-un loc special, decorat cu o mulțime de flori și cu vedere spre Turnul Eiffel. „You. Me. Oui.”, a scris tânărul fotbalist pe Instagram, unde a publicat o serie de fotografii care surprind momentul emoționant în care Elena Tănase, de 23 de ani, a spus „Da!”.

Potrivit Digi Sport, mijlocașul echipei Rangers are o relație de mai mulți ani cu Elena, o tânără de origine aromână. 

Tatăl viitoarei soții a lui Ianis Hagi este Dimciu-Palavoti Tănase, care are mai multe afaceri în domeniul construcțiilor, dar și în agricultură, precizează aceeași sursă. 

În direct la Digi Sport, Gheorghe Hagi a spus că este fericit pentru fiul său și l-a lăudat că „ia decizii și e responsabil”. „Sunt bucuros, fericit. Bravo lui, își asumă, ia decizii și e responsabil. Un copil liniștit, un copil care știe ce are de făcut în viață, sunt foarte fericit. Eu, ca părinte, sunt foarte liniștit. Am fost printre primii care au aflat. Doar ce s-a întâmplat, e între ei și le-am transmis să se împace unul cu celălalt, să țină unul la celălalt, să se înțeleagă și să meargă împreună, pentru că doar așa pot să fie puternici. Sunt foarte fericit”, a afirmat Gică Hagi în emisiunea Fotbal Club. 

(foto: Instagram / Ianis Hagi)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!