Vineri, 15 decembrie, Icoform România a sărbătorit inaugurarea noii hale de producție, situată în Oradea, pe Str. Anghel Saligny nr. 38, din parcul industrial Eurobusiness II.

Construcția a început în primăvara anului 2023 și s-a încheiat în septembrie 2023. Noua fabrică, are o suprafață totală de 7000 m², iar pentru zona de producție a fost alocată o suprafață de 3000 m².

Având 100 de angajați, Icoform România s-a remarcat ca fiind unul dintre principalii producători de articole plastice de înaltă calitate, utilizate în diferite industrii: Apărători de noroi pentru roțile de camioane (foto jos, prima din stânga), iarbă artificială pentru ferme de găini (foto jos, a doua din stânga), Iarbă artificială pârtii de schi (foto a doua din dreapta), Covoare de iarbă piste Formula 1 (foto jos, prima din dreapta).

     

Scurt istoric al Icoform România

Icoform România are un istoric de 15 ani în România. Firma a fost înființată în anul 2008, având patronat american, cu biroul de vânzări și marketing în Belgia. În anul 2010 firma a fost achiziționată de grupul Time Technoplast India, iar din anul 2015 a devenit parte a Fondului polonez de investiții Avalon.

Începând cu luna iulie a anului 2022, firma s-a alăturat Grupului austriac Isosport.

Despre Isosport

Isosport este liderul mondial pe piața mondială în domeniul materialelor compozite din plastic pentru industria schiurilor și a snowboardurilor și furnizor de încredere în ceea ce privește calitatea filmelor de înaltă performanță, a panourilor sandwich, a fibrelor compozite și a corzilor de tenis.

Filiala sa ISOKON din Slovenia este specializată în producția de materiale termoplastice extrudate și presate pentru diverse industrii, cum ar fi industria alimentară, industria auto și inginerie mecanică.

Cei 600 de angajați calificați ai companiei își pun la dispoziție bogata experiență dobândită în industria schiurilor pentru a depăși așteptările clienților și pentru a dezvolta noi piețe.

Ca parte a corporației industriale internaționale Constantia Industries AG, administrată privat, produsele Isosport sunt distribuite în întreaga lume.

Viziunea și planurile ambițioase pe termen lung ale Grupului Isosport pentru Icoform România se conturează începând cu investiția în noua unitate de producție.

Noua fabrică va permite extinderea activităților și creșterea numărului de angajați. Relocarea în sediul nou a fost un efort comun al investitorului și a angajațiilor.

În ceea ce privește viitorul, Icoform România are planuri ambițioase: să confirme că sunt cei mai buni în domeniul lor de activitate.

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!