Într-o perioadă cu restricţii, dar şi cu multe preţuri "în aer", ERA Park Oradea dă startul unei noi iniţiative menite să le facă cumpărăturile mai plăcute clienţilor săi.

Campania "Ieftinim scumpirile cu voucherul ERA" se va desfăşura în perioada 15 - 22 octombrie, centrul comercial din Calea Aradului nr. 62 punând la bătaie nu mai puţin de 700 de vouchere de câte 50 de lei, pe loc.

Pentru a intra în "joc", doritorii trebuie să facă cumpărături în valoare de minimum 200 de lei pe un singur bon fiscal, din orice magazin al ERA Park, iar apoi să se prezinte la Punctul de Informare amplasat în zona galeriei Carrefour, spre cupolă, şi vor primi un premiu pe loc!

Weekendul-ul următor va fi plin de surprize şi evenimente la ERA Park.

Pe lângă expoziţia "Parfum de epocă", în cadrul căreia nostalgicii pot admira obiecte folosite pe vremuri de bunici şi străbunici, pasionaţii pot participa şi la o nouă ediţie a Târgului de Anitichităţi, în zona galeriei Carrefour. În plus, sâmbătă, 16 octombrie, şi duminică, 17 octombrie, au şi posibilitatea să facă o faptă bună, participând la târgul caritabil menit să o ajute pe Miruna, o fetiţă în vârstă de doar 4 anişori, care suferă de o boală gravă şi rară, Amiotrofie spinală de tip 1 (SMA 1).

"La toate aceste evenimente păstrarea măsurilor de siguranţă anti-Covid este obligatorie. Vă aşteptăm cu drag!", au transmis reprezentanții ERA Park.

(advertorial)