Iepurașul vine cu distracție la ERA Park Oradea. Centrul comercial din Calea Aradului nr. 62 a dat startul sărbătorilor de Paști, cu o serie de evenimente și campanii atractive, ce se vor desfășura în perioada 19 aprilie - 7 mai.

Începând de vinerea aceasta și până în a doua zi de Paște, cei care vor trece pe sub cupola complexului vor găsi decorațiuni „instagramabile” spectaculoase. Una dintre principalele atracții este iepurașul gigantic, înalt de aproape 4 metri, realizat din sute de flori colorate, dar și un ghiveci supradimensionat, care completează de minune decorul.

Începând de luni, 22 aprilie, și până pe 4 mai, tot sub cupolă, cei mici vor găsi și Grădina Iepurașului, un loc de joacă unde vor putea să se distreze, să se relaxeze sau pur și simplu să se bucure de verdeață și primăvară.

Duminică, 28 aprilie, între orele 17 și 20, în aceeași zonă a centrului comercial, Prietenii Veseliei îi așteaptă pe cei mici la distracție. Trucuri de magie pentru curioși, curse cu obstacole pentru iepurași, jocuri amuzante în familie - într-un decor adecvat, cu muzică, dans și picturi pe față - sunt câteva dintre momentele cheie ale zilei. Inedit va fi atelierul de creativitate adaptat acestei sărbători, în care prichindeii vor fi provocați să facă picturi pe ouă din ipsos.

În Vinerea Mare, între orele 16 și 18, cei mici vor fi întâmpinați de îndrăgita Mascotă Peter Iepurașul, care își va face poze cu doritorii și va împărți cadouri dulci.

Intrarea la toate aceste evenimente este gratuită, singura condiție fiind buna-dispoziție.

Magie în bucătărie

Și adulții vor avea parte de cadouri în această perioadă, în cadrul campaniei speciale „ERA Park Oradea îți aduce magia în bucătărie!”, desfășurată în perioada 22-28 aprilie. Cei care fac cumpărături de minimum 300 de lei pe un singur bon fiscal din orice magazin al mall-ului și se prezintă la Punctul de Informare din zona galeriei Carrefour primesc pe loc un talon răzuibil. Norocoșii pot câștiga imediat unul dintre cele 140 de premii pentru bucătărie, oferite de Mobexpert - seturi de pahare, boluri Anamina, oale, cratițe sau forme de tort - pe care le vor putea ridica din aceeași zonă, între orele 9 și 21.

Nu uitați să verificați regulamentul campaniei, disponibil pe site-ul era-oradea.ro!

Așa că mult succes și vă așteptăm cu drag!

(advertorial)

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!