Vineri seară, marşul de protest împotriva Guvernului va începe la ora 19.30, organizatorii anunţând că, în această seară, vor intra în cartierele Velenţa şi Nufărul.

Potrivit unui comunicat transmis presei, traseul care va fi parcurs va fi Piaţa Unirii-Traian Moşoiu-Piaţa Emanuil Gojdu-Calea Clujului-str. Seleuşului-str. Veneţia-str. Eforiei-str. Bumbacului-capăt cartier Nufărul-str. Nufărului-Bd. Cantemir-Piaţa Emanuil Gojdu-Parcul 1 Decembrie (sediul PSD!)-str. Independenţei-PiaţaUnirii!

"Va fi un nou tur de forţă, dar este foarte important ca mesajul nostru să ajungă la cât mai mulţi dintre orădeni! Iar aceasta este cea mai bună modalitate de-a o face!", transmit organizatorii.

Aceştia menţionează şi că, din această seară, încă din Piaţa Unirii va fi instalat un sistem de sonorizare, cu boze şi microfon, "pe care le vom avea şi pe parcursul marşului, în fruntea coloanei, pentru ca oamenii din cartierele oraşului să ne audă şi să ni se alăture!".

Organizatorii îi roagă pe manifestanţi ca, atât pe timpul protestului cât şi la final, să se asigure că nu lasă ambalaje/deşeuri/gunoaie în Piaţa Unirii şi pe traseu!

De asemenea, în timpul marşului, din motive de siguranţă, toată lumea trebuie să circule pe prima bandă a direcţiei de mers!

"Nu răspundeţi agitatorilor şi provocatorilor, înregistraţi cu telefoanele mobile persoanele agresive sau violente, identificaţi-le, raportaţi-le iar Jandarmeria le va izola şi extrage din rândurile noastre! Ne vedem, din nou, diseară, în Piaţă! România nu se retrage în case, România nu se predă în faţa politicienilor penali care vor s-o îngenuncheze! Şi nici orădenii/bihorenii!", este mesajul organizatorilor.