O tranzacţie cu un profit colosal se întrevede pentru Silvio Berlusconi, în curând. Un emir din Abu Dhabi, membru al uneia dintre cele mai bogate familii din lume, s-a decis să achiziţioneze domeniul Certosa al politicianului din Italia.

E vorba despre reşedinţa unde premierul italian şi-a făcut de cap cu zeci de femei, printre care, se pare, şi cu românca Ioana Vişan. Pentru respectiva locaţie, emirul a oferit 450.000.000 de euro.

Paradisul verde de pe malul Mării Mediterane se întinde pe nu mai puţin de 80 de hectare. Proprietatea cuprinde trei vile, cea mai mare având 2.600 metri pătraţi, mai multe lacuri, parcuri, plaje, cascade, ba chiar şi un vulcan artificial şi un centru de înfrumuseţare.

Întrebat de ce-şi doreşte un astfel de loc tocmai în Italia, emirul Khalifa Al Nahayan a mărturisit că fiul său este cel care vrea să trăiască într-o reşedinţă luxoasă, undeva, în Sardinia.

Vila Certosa i-a picat cu tronc emirului după ce a văzut celebrele poze cu premierul italian Silvio Berlusconi făcându-şi de cap cu femei frumoase, printre care s-a aflat şi românca Ioana Vişan.