Jean de la Craiova şi Sandra Neacsu au fost votaţi vineri seara de telespectatorii Pro Tv să primească premiul I şi marele premiu de 60 000 de euro al emisiunii Dansez pentru tine. Astfel, tatăl Sandrei va reuţi să-şi cumpere protezele de care are nevoie pentru picioare, îşi va putea permite toate tratamentele necesare bolii lui, dar şi epilepsiei de care suferă fiul lui, fratele mai mic al Sandrei. În plus, familia Sandrei va putea să-şi achite şi datoriile pe care le-au acumulat din cauza operaţiilor şi problemelor avute.

Deşi nu a ieşit pe locul întai, seara de vineri a fost pentru orădeanca Ilaria Cherloabă una cu adevarat specială: a împlinit 23 de ani şi a primit un premiu de 20 000 de euro.

Liviu Vârciu şi Ilaria au dansat pentru tatăl orădencei, care a suferit de poliomelită în copilărie. Boala s-a agravat odată cu vârsta, însă el a muncit toată viaţa şi şi-a îndrumat fiica spre dans tocmai fiindcă el nu a putut să facă niciodată în viaţă dans sau vreun alt sport. Singurul refugiu al tatălui a fost sculptura, iar Ilaria vrea să-i asigure toate tratamentele necesare pentru că tatăl ei să poată sculpta cât mai mult timp şi cu cât mai puţine dureri.

De precizat este faptul că "Dansez pentru tine" merge mai departe, cu noi preselecţii. Două dintre ele vor avea loc pe 19 şi 20 decembrie, la Teatrul Nottara din Capitală.