Vă invit duminică, 27 septembrie, la vot. Cei care aveți încredere în mine și ați văzut cum s-a schimbat în multe locuri fața municipiului Oradea în acești ani, trebuie să fiți conștienți că e nevoie de prezența dumneavoastră la vot, și că ocuparea unei funcții de către un om nu este suficientă pentru a schimba lucrurile și în județ.

Proiectele trebuie susținute de o majoritate în Consiliul Județean Bihor, iar cei care aveți încredere în mine vă rog să-mi acordați votul pentru această majoritate, votând cu echipa de candidați la Consiliul Județean Bihor ai Partidului Național Liberal.

De asemenea, pentru a realiza proiecte în județ este nevoie de un parteneriat cu primarii localităților din județul Bihor. Partenerii mei sunt candidații Partidului Național Liberal și împreună cu ei, vom face echipă în anii următori. Vă rog deci să le acordați votul dumneavoastră de încredere, atât lor cât și echipelor de consilieri locali.

O prioritate pentru Oradea și județul Bihor este dezvoltarea aeroportului, iar împreună cu Florin Birta sunt convins că vom readuce zborurile externe pe Aeroportul din Oradea și vom continua dezvoltarea orașului Oradea și a județului Bihor în anii următori.

Ilie Bolojan
Candidat preşedinte Consiliul Judeţean Bihor

Articol comandat de PNL Bihor, cod mandatar financiar 21200012