Radio România a anunţat că joi, între orele 18 şi 19, studioul Timişoara va transmite în direct din Primăria Oradea o emisiune a cărei invitat va fi primarul Ilie Bolojan. Emisiunea va fi realizată de Marius Pentelescu şi Dinicu Braghină.

Orădenii îi vor putea pune întrebări în direct edilului, pe probleme de actualitate, sunând la numerele de telefon 0744.627.043 sau 0785.925.151.

"Radio Timişoara are în fiecare joi o emisiune despre probleme de administraţie locală, iar acum a venit rândul Oradiei", a explicat Dinicu Braghină, jurnalist al postului public de radio.

Emisiunea va putea fi ascultată pe frecvenţa 630 Khz, pe unde medii, dar şi în direct pe internet, pe site-ul www.radiotimisoara.ro.

De asemenea, vineri, între orele 11 şi 12, aceeaşi staţie va difuza o emisiune despre turism al cărei invitat va fi Florian Serac, managerul SC Turism Felix.

"Acesta va vorbi cu ascultătorii despre felul cum se practică turismul balnear în timpul iernii, dar şi despre efectele benefice ale tratamentului cu apă termală", a mai spus Braghină.

Şi în această emisiune doritorii vor putea pune întrebări în direct, sunând la aceleaşi două numere de telefon.