Presa spaniolă l-a filmat pe fostul tenismen Ilie Năstase însoţit de una dintre cele mai frumoase femei din Spania, bruneta Mar Saura, la turneul de tenis masculin organizat de Ion Ţiriac. Mai mult, între cei doi au existat şi gesturi de tandreţe.

Mar Saura, în vârstă de 34 de ani, a fost model, Miss Barcelona în 1992, apoi prezentatoare TV, iar acum joacă în mai multe seriale de televiziune. Frumoasa brunetă, însă, este căsătorită şi are o fetiţă de cinci ani. Presa spaniolă speculează că Mar Saura e la un pas să se despartă de soţul ei Javier Revuelta del Peral, preşedintele Federaţiei Spaniole de Hipism.

Ilie Năstase, în vârstă de 63 de ani, a avut trei soţii: belgianca Dominique Grazia, actriţa americană Alexandra King şi Amalia, de care a anunţat că vrea să divorţeze. Cu Dominique s-a căsătorit în 1973. În 1975, Năstase a devenit tătic, după naşterea lui Nathalie, dar a şi divorţat.

În 1984, Ilie şi-a întemeiat o nouă familie cu actriţa americană Alexandra King. A înfiat doi copii, Charlotte (20 de ani) şi Nicholas (23 de ani). Ulterior, "Nasty" a divorţat şi de actriţă, care a rămas în New York, unde locuieşte alături de cei doi copii. Cu ultima soţie, Amalia, Ilie are două fetiţe, Alessia (6 ani) şi Ema (3 ani şi jumătate).