Ilie Năstase are probleme cu jurnaliştii. Mai precis cu o ziaristă pe care ar fi ameninţat-o şi înjurat-o în urmă cu o lună, deranjat că aceasta îl filma.

Năstase are de ceva vreme o relaţie cu fosta vedetă Playboy Brigitte Sfăt, cea care a făcut închisoare vreme de mai bine de doi ani, după ce a fost condamnată pentru că ar fi comandat sechestrarea unui partener de afaceri.

Potrivit Adevărul de Seară, Năstase a declarat că incidentul ar fi avut loc în urmă cu o lună, iar ziarista din Timişoara l-ar fi agasat: "Am ieşit de la un restaurant şi am fost liniştit. Nu vreau să fiu deranjat. Eu nu mă duc să mă iau de el că merge pe stradă. Eu nu sunt om rău, dar dacă vine şi mă ia cu răul în faţă şi cu un aparat pe care mi-l pune în faţă, reacţionez şi eu. Ea (n.r. jurnalista) nu are dreptul asupra mea mai mult decât am eu dreptul asupra ei. Şi când o să se dea o lege în care spune că cel care vine şi mă deranjează face şi el puşcărie cum fac şi eu dacă îl bat pe el, atunci o să meargă bine România", spune Năstase.

Fostul tenismen nu este la prima ieşire de genul acesta. În urmă cu doi ani, un jurnalist de la Evenimentul Zilei susţinea că Năstase l-ar fi ameninţat cu moartea.