Bihoreanca Ilinca Vandici şi partenerul ei, Răzvan Marton, au câştigat, vineri seară, cel de-al 14-lea sezon al concursului Dansez pentru tine, intrând, astfel, în posesia marelui premiu, de 60.000 de euro.

Răzvan a fost crescut de bunici de la vârsta de un an, iar părinţii lui au murit când era adolescent. Visează să facă teatru, să cânte şi să danseze, dar, mai presus de toate, vrea să ofere siguranţă familiei sale. Tânărul este ca un tată pentru fratele lui mai mic, pe care îl sprijină cu tot sufletul.

Vineri seară, concurenţii ajunşi în finală, Sore şi George, Dima şi Iulia şi Ilinca şi Răzvan, s-au dezlănţuit pe scena de la "Dansez pentru tine".

Cea mai exotică pereche a fost cea formată din Ilinca şi Răzvan. Îmbrăcaţi identic, întruchipând două persoane de culoare din America anilor prohibiţiei, cei doi au făcut să ia foc scena cu dansul lor plin de dinamism.

Locul al doilea a fost ocupat de Sore şi Dark, care au primit un premiu în valoare de 20.000 euro, iar locul trei a fost câştigat de Iulia şi Dima, obţinând premiu în valoare de 15.000 de euro.

Cel de-al 14-lea sezon le-a avut, de la început, pe vedetele Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, Ilinca Vandici, Ruby, Sore şi Dima din LaLa Band, sportivii Falemi Nana şi Giani Kiriţă şi Sorin Brotnei.