Prezentatoarea TV Ilinca Vandici are o nouă idilă. Iubitul ei, Orlando Szasz, este un om de afaceri de succes originar din Târgu Mureş, care  are o avere de 32 de milioane de euro şi ocupă poziţia 114 în Top Forbes.

Paparazzi i-au surprins pe cei doi împreună de mai multe ori, inclusiv luând masa într-un restaurant de lux. Recent, bihoreanca Ilinca Vandici şi noul ei iubit au fost pozaţi din nou împreună, în timp ce mergeau spre maşina afaceristului, ţinându-se de mână.

"Modul în care se comportau dovedeau că formează un cuplu solid", scrie wowbiz.ro. Orlando Szasz este cunoscut publicului după ce a fost unul dintre juraţii emisiunii "Arena leilor" de pe TVR 2. El s-a născut în Târgu Mureş, a absolvit Facultatea de Stomatologie, din cadrul Universităţii de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş şi are un doctorat în Medicină. A intrat în afaceri încă din facultate şi, împreună cu fratele său, a fondat compania Renania.

Astăzi, fraţii Szasz ocupa locul 114 in Top 500 Forbes, cu o avere estimată la 32 milioane Euro. În mai puţin de 7 ani de la înfiinţare, compania Renania a devenit lider de piaţă în România în domeniul importului şi distribuţiei de echipamente de protecţie.

În 2012 s-a retras din postura de director general al companiei Renania, dedicându-şi cea mai mare parte a timpului călătoriilor şi proiectelor de tip Business Angel, potrivit actualitatea.it.