Blondele şi brunetele din showbiz au început să se atace între ele. Ilinca Vandici s-a luat de Adelina Pestriţu şi Monica Columbeanu pe motiv că acestea nu reprezintă modele pentru tineri şi ar face orice să apară pe primele pagini ale ziarelor. Adelina Pestriţu a contraatacat spunând: "E invidioasă că nu e ea în locul meu".

Orădeanca a declarat în Ziarul Ring: "Adelina Pestriţu şi-a folosit divorţul pe post de rampă de lansare în monden şi are abilitatea de a nu lăsa presa să se plictisească, o dată la două zile dă un subiect. Partea proastă este că adolescenţii nu prea îşi aleg modele dintre cei care muncesc ca să aibă o carieră împlinită, ci dintre cei care 'dau lovitura' peste noapte".

Adelina nu a putut îndura umilinţa şi i-a răspuns frumoasei blonde. "Ilinca e un fel de păsărică ciripitoare. Nu înteleg de ce se ia de mine, pentru că în presă e loc pentru toata lumea. Probabil că este invidioasă că nu mai apare ea pe prima pagină. Ar trebui să facă ceva interesant ca să fie acolo. Nu înţeleg de ce trebuie să ne atacăm reciproc", a spus Adelina.