Ilinca Vandici a fost pusă pe tuşă de Antena 2, după ce ultima emisiune, Showbiz report, a înregistrat audienţe sub orice critică. Bihoreanca este încă sub contract cu Antenele şi alteaptă un alt format de emisune, care să-i aducă în sfârşit succesul mult visat.

Potrivit Click, vedeta, care a intrat într-un con de umbră după despărţirea de fotbalistul Ciprian Marica, trece printr-o perioadă dificilă şi pe plan profesional.

De la lansarea ei pe sticlă, în urmă cu aproximativ 7 ani, Ilinca a schimbat mai multe posturi de televiziune, dar nicăieri nu şi-a găsit locul. La postul B1 tv a stat sub aripa "ocrotitoare" a iubitului Răzvan Păunescu, vreme de câţiva ani, la rubrica "Meteo". După terminarea relaţiei, Ilinca a părăsit şi jobul de la B1, emigrând la Kanal D, unde a moderat emisiunile Magic Taxi şi Bulevard, schimbându-şi şi iubitul, cu Alin Cocoş, un alt băiat de bani gata, fiul vitreg al Elenei Udrea.

Ilinca Vandici şi-a început cariera la Antene în 2009, după ce a renunţat la Kanal D, iar de atunci, blondei vopsite mai nou şatenă i s-au dat pe mână trei showuri, "Ministerul de secrete", "Stele sub lupă" şi "Showbiz report". Cu nici ulul nu a dat, însă lovitura.

Întoarsă în aceste zile din vacanţă, ea a fost înştiinţată de şefii din Antena 2 că emisunea Showbiz report, care se difuza lunea, nu va mai continua şi în toamnă, din cauza audienţelor slabe. Vandici însă speră ca şefii să-i găsească un format nou, mai ales că ea nu şi-a terminat contractul cu televiziunea amintită.

Ea nu este singura care şi-a pierdut emisiunea peste vară. Şi Cosmina Păsărin respectiv Gabi Cristea au rămas fără emisiuni.