Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii „Bravo, ai stil!”, a anunțat că s-a despărțit de soțul ei, Andrei Neacșu, precizând doar că au luat împreună decizia și că tot împreună își vor crește copilul, pe Zian.

Vedeta TV originară din Bihor a făcut, cu un an în urmă, declarații care au stârnit controverse, ea spunând atunci că nu-și trimite bărbatul „la Mega la cumpărături” și nici nu-l pune să schimbe scutece, ba chiar i-ar „ierta orice”, căci „iubirea și familia noastră e mai presus de o fufă, două, trei, care vin, pleacă”.

Acum, ea a publicat pe Instagram un mesaj în care confirmă că s-a separat de soț, cerând totodată „înțelegere și toleranță”. 

„Întotdeauna este dificil să iei o astfel de decizie, însă după îndelungată reflecție și cu recunoștință pentru timpul pe care l-am petrecut împreună, am decis de comun acord cu Andrei să ne separăm ca și cuplu. În calitate de părinți devotați, prioritatea noastră rămâne să ne creștem copilul împreună, cu dragoste, respect și prietenie. Zian este binecuvântarea noastră și întotdeauna vom fi alături de el, cu iubire și susținere. Este o perioadă grea în care avem nevoie de liniște, înțelegere și toleranță. Vă mulțumesc că ați fost mereu alături de mine în toți acești ani, în toate momentele care au marcat mea profesională și personală!”, a transmis, pe Instagram, prezentatoarea de la Kanal D. 

Potrivit Libertatea.ro, de câteva luni se zvonește că Ilinca Vandici și Andrei Neacșu nu mai formează un cuplu și că acesta s-ar fi mutat într-un apartament din zona de Nord a Capitalei. Soțul vedetei le dădea mesaje mai multor femei pe rețelele de socializare în ultima perioadă, arată aceeași sursă.

 

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!