Vești noi în ce privește relația dintre moderatoarea TV Ilinca Vandici și omul de afaceri Andrei Neacșu, care au anunțat înainte de Anul nou că așteaptă un copil.

Corina Bogaciu, ajunsă în Parlament în urma alegerilor din 11 decembrie și devenită cunoscută în special ca sexy - deputata datorită look-ului impunător, a ocupat rolul de soție a actualului iubit al bihorencei.

Povestea a fost făcută publică de site-ul Cancan.ro, potrivit căruia nunta dintre omul de afaceri și deputata sexy a fost găzduită de salonul de evenimente de lux Previ Ballroom Pipera, pe 6 septembrie 2015.

Familia şi prietenii apropiaţi mirilor au petrecut de minune, însă relația celor doi se pare să fi intrat în impas și cuplul Neacșu – Bogaciu s-a despărțit după doar câteva luni de căsnicie.

Pentru Andrei, însă, povestea pare să aibă un final fericit, el găsindu-și fericirea în brațele Ilincăi.

După cum se știe bihoreanca Ilinca Vandici, în prezent realizatoare a emisiunii „Bravo, ai stil”, de la Kanal D, trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu tânărul om de afaceri, iar relația lor a evoluat rapid, cei doi urmând să devină părinți în următoarele luni. Foarte puțini știau că viitorul tătic a fost și mire, chiar dacă a fost soț doar pentru o perioadă scurtă de timp.