Prezentatoarea emisiunii "Bravo, ai stil!", bihoreanca Ilinca Vandici a vorbit pentru întâia oară despre sarcina pe care o poartă. Ea a mărturisit că va naşte un băieţel în luna iulie şi îl va boteza Ioan.

"Sunt o gravidă foarte norocoasă, nu mi-a fost rău, nu am pofte, doar că mi-e foarte foame, aş mânca în permanenţă. Nu mai pot să stau nemâncată cu orele, cum stăteam eu până acum. În rest, slavă Domnului, n-am simţit deloc până acum că am trei luni de sarcină", a spus Ilinca la emisiunea Teo Show.

Vedeta a mai spus că nu ştie cât o va ţine sarcina departe de sticlă, dar îşi doreşte să fie prezentă la finala sezonului 2. 

Cât despre iubitul ei, Andrei Neacşu, cu cinci ani mai tânăr decât ea, bihoreanca a spus că este entuziasmat de faptul că va fi tătic. "E leşinat! Cred că este unul dintre cei mai fericiţi tătici posibili existenţi în viaţă, pentru că şi-a dorit foarte mult un copil şi, încă de când m-a cunoscut, asta mi-a spus: "Tu eşti mama perfectă. Tu eşti femeia perfectă. Tu eşti cea mai frumoasă mămică din lume. Eu cu tine vreau neapărat un copil. Musai să facem copil!"", a spus Ilinca.