Moderatoarea TV Ilinca Vandici, de origine din Bihor, a apărut în tabloidele din Marea Britanie, în urma unui episod în care a ajuns cu fundul la vedere la tv.

Este vorba despre un episod petrecut săptămâna trecută, când - scrie Cancan.ro - prezentatoarea emisiunii "Bravo ai stil" s-a speriat îngrozitor, în timpul filmărilor, atunci când un păianjen a intrat pe sub rochia ei. În momentele de panică, vedeta nu a mai ţinut cont că se află în platoul emisiunii şi şi-a ridicat rochia, spre amuzamentul colegilor ei de emisiune.

Bihorencei nu i-a mai păsat că este filmată, și-a ridicat rochia în cap și, în încercarea disperată de a scăpa de păianjen, şi-a lăsat fundul la vedere.

Filmuleţul buclucaş a devenit viral pe internet, Cancan, fiind preluat de The Sun.

"Acesta este momentul ilar în care prezentatoarea Ilinca Vandici le arată telespectatorilor fundul, în timp ce aleargă prin platou, crezând că are un păianjen în lenjeria intimă. Concurentele o privesc amuzante, în timp ce îşi ridică rochia. Prezentatoarea se întoarce cu spatele la camerele de filmat şi îşi loveşte nervoasă fundul şi picioarele, în încercarea de a scăpa de păianjen. În cele din urmă, un coleg vine să o ajute şi să o asigure că nu mai are nicio creatură cu opt picioare în lenjeria intimă", scrie tabloidul britanic.