S-a tot zvonit că relaţia de iubire dintre moderatoarea tv Ilinca Vandici şi iubitul ei Ciprian Marica nu e una tocmai roz, ba se împacă, ba se ceartă. Ei bine, orădeanca Ilinca a decis să desfiinţeze bârfele şi să închidă odată pentru totdeauna gurile rele: vrea să-i facă doi copii fotbalistului.

Potrivit ziarului Naţional, prezentatoarea emisiunii „Stele sub lupă", Ilinca Vandici, şi-a făcut planuri mari de viitor şi nu are de gând să lase pe cineva să-i strice ploile. Iubita lui Marica mărturiseşte că una din dorinţele ei ar fi să devină mămică. „Îmi doresc foarte mult copii. Aş vrea un băieţel şi apoi o fetiţă", spune Ilinca.

Deşi abia aşteaptă să i se spună „mamă", vedeta tv nu a luat în calcul şi o posibilă căsătorie, spulberându-i astfel lui Marica orice gând de însurătoare. „Nu m-am gândit niciodată până acum la căsătorie pentru că e prea devreme. Nu stă între priorităţile mele", mai spune Ilinca Vandici.

Dacă despre planurile de viitor, moderatoarea tv este mai mult decât dispusă să vorbească, despre relaţia de iubire cu Ciprian Marica va fi pusă sub tăcere. Concret, Ilinca şi-a propus ca, de acum înainte, să-şi spele rufele în familie. „Nu vreau să mai comentez nimic de viaţa mea personală, sunt momente care îmi aparţin mie şi partenerului meu şi nu le voi face publice. Nu e o fiţă sau o toană de moment, orice om de pe acest pământ îşi doreşte intimitate şi respectul celorlalţi", a mai spus Ilinca Vandici.

Deşi plănuieşte să devină mamă, Ilinca Vandici mai are destul până să se maturizeze. Nu de alta, dar prezentatoarea tv încă visează la Făt-Frumos, sperând să fie salvată precum prinţesele din desenele animate pe care le urmăreşte cu sufletul la gură. „Albă-ca-Zăpada era frumoasă şi bună şi l-a întâlnit şi pe Făt-Frumos. Ce să mai... ca-n poveşti", spune blonda.

Cu toate că visează la un prinţ pe cal alb, „Regina Crăcă" ştie că nu există bărbat perfect şi, mai mult de atât, nu are vreun tipar stabilit sau vreo regulă după care să-i „sorteze". „Nu există perfecţiune şi nu am vreun şablon. Important este să mă respecte şi să mă iubească", a mai mărturisit prezentatoarea tv.

Întrebată ce bărbat din showbiz-ul românesc admiră, Ilinca Vandici a „uitat" probabil, pentru un moment, de al său iubit, Ciprian Marica, şi ne-a răspuns: „Ce bărbat admir? Ilie Năstase".