Orădeanca Andreea Oprea a strălucit, vineri seară, pe scena emisiunii-concurs Vocea României și a pășit în următoarea etapă a competiției, după ce s-a duelat cu o altă tânără interpretând piesa "Survivor".

Show la duel

Elevă la Liceul de Arte din Oradea, Andreea, în vârstă de 17 ani, a impresionat juriul format din Smiley, Horia Brenciu &Theo Rose, Irina Rimes şi Tudor Chiriă, încă de la audiţiile pe nevăzute, când a reuşit să întoarcă trei scaune, în timp ce a cântat piesa "God is a woman" (Ariana Grande).

A devenit, astfel, parte din echipa formată din Horia Brenciu şi Theo Rose, iar în emisiunea difuzată vineri seară s-a duelat cu o colegă, Ana Stănciulescu.

​"Nu sunt obişnuită cu acest nivel destul de ridicat de competitivitate. Când e vorba de Vocea României, e presiunea mai mare ca niciodată", a mărturisit Andreea Oprea. Concurenta a fost copleşită de emoţii şi chiar a plâns la repetiţii, după cum arată site-ul Protv.ro.

În această etapă, antrenorii au cuplat concurenţii şi au ales piesele astfel încât să scoată în valoare vocile lor. După duel, concurentul care nu a fost ales de juraţi mai are o şansă: aceea de a fi salvat de un alt antrenor, care să-l ducă în echipa sa.

Nu a fost cazul Andreei Oprea. Cu vocea ei, tânăra a reuşit să-şi convingă cei doi mentori, Horia Brenciu şi Theo Rose, că merită să meargă mai departe, interpretând în forţă piesa "Survivor" (Destiny`s Child).

"Cred că e prima dată când am auzit piesa asta cântată atât de bine. Mi-a plăcut foarte mult! Bravo, fetelor!", a spus Irina Rimes după prestaţia celor două.

"Felicitări! Într-adevăr, vă potriviţi. Aţi avut energie compatibilă pe piesa asta. Aţi rezistat una în faţa alteia eroic până la final. Bravo!", le-a transmis celor două şi Tudor Chirilă.

În final, şi cealaltă tânără care a concurat a fost salvată şi primită în echipa lui Smiley.

În formaţie

Potrivit site-ului ProTV, Andreea Oprea este elevă la Liceul de Arte din Oradea şi provine dintr-o familie de interpreţi, părinţii ei având Formaţia Oprea.

Ea cântă alături de ei le diferite evenimente precum nunţi, botezuri şi petreceri private.

Vineri, 17 noiembrie, a fost difuzată ultima ediţie a duelurilor de la Vocea României, sezonul 2023. Concurenţii rămaşi în competiţie se vor pregăti pentru următoarea etapă, cea de KO-uri, unde se vor întrece câte trei concurenţi în acelaşi timp.

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!