Cristina Verona, fost jurnalist şi director de PR la agenţia Grafitti BBDO, şi mama acesteia, în vârstă de 77 de ani, au fost găsite aseară moarte, în condiţii suspecte, într-un imobil din cartierul Primăverii. Identificarea a fost făcută în această dimineaţă. Trupurile erau într-o stare avansată de putrefacţie, ceea ce-i face pe medici să creadă că decesul a avut loc în urmă cu cel puţin trei zile.

Poliţia a fost alertată prin numărul de urgenţă 112 de către unul dintre vecini, care a fost deranjat de mirosul care venea din imobil. Au fost descoperite două cadavre în stare avansată de putrefacţie Cele două au fost găsite în casă, casa era încuiată, iar cheile se aflau în interior. Aceste două femei sunt mamă şi fiică, mama în vârstă de 70 şi ceva de ani, iar fiica un pic peste 40.

Potrivit medicilor cele două femei sunt moarte de 4-5 zile, cadavrele fiind într-o stare înaintată de putrefacţie, astfel încât pe trupurile victimelor nu se puteau distinge urme de violenţă.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca, a declarat că anchetatorii iau în calcul trei ipoteze legate de cirumstanţele producerii decesului. Una dintre acestea este moartea naturală, a doua sinuciderea femeii mai tinere, în contextul în care vecinii spun că avea probleme psihice, fapt nedovedit însă cu documente medicale, o alta fiind cea în care fiica şi-a omorât mama, apoi s-a sinucis.

Una dintre victime a fost găsită spânzurată de calorifer şi avea multiple plăgi tăiate pe corp. Cealaltă a fost găsită dezbrăcată, într-o altă cameră. Anchetatorii nu au stabilit până acum cauzele decesului.

Cristina Verona a fost redactor şef la revista pentru femei Elle România, redactor şef al publicaţiei Reader's Digest şi manager al publicaţiei Sale & Pepe, ediţia din România.