Cu toate că nu au voie să meargă nici în noaptea aceasta la Biserică, dată fiind pandemia de coronavirus, unii români și-au exprimat credința și altfel. Imagini inedite au fost filmate sâmbătă într-un hipermarket din Piatra Neamț. În timp ce așteptau să plătească la casele de marcat, clienții au început să cânte „Hristos a Înviat”.

Clipul a fost postat pe Facebook sâmbătă înainte de prânz, iar până seara a adunat peste 60.000 de vizualizări. „Momente deosebite "Manifest pentru credinta" - Sarbatori Binecuvantate tuturor!”, scrie autorul filmării, Iulian Tocu, în descriere.

În imagini se vede cum oameni de mai multe vârste, inclusiv un tânăr în bermude, murmură cântarea bisericească, cel mai probabil la inițiativa unuia dintre clienți. Echipați cu măști și cu mănuși, mai mulți mușterii au și filmat reprezentanția, păstrând, pe cât posibil, distanța socială.

„Episodul a avut loc azi la Piatra Neamţ, în magazinul respectiv dintr-un mall, cu puţin înainte de amiază”, scrie site-ul local vestea.net.

Vezi mai jos întreaga scenă!