Parasit de iubita, tanarul de 22 de ani a incercat intial s-o convinga sa se intoarca, apoi a inceput s-o loveasca cu pumnii si picioarele.

Imaginile, extrem de violente, au fost inregistrate de camerele de supraveghere ale blocului unde locuieste baiatul si il surprind cum acesta isi izbeste violent iubita in usa de la intrarea in bloc. Fata isi pierde echilibrul si cade. Degeaba incearca sora agresorului incearca sa il opreasca si degeaba implora si fata sa inceteze cu loviturile.

Ca turbat, tanarul, care face parte dintr-un clan interlop, o loveste in continuare. Numai vecinii reusesc sa il camelze, partial. Victima e tarata in lift de agresor si sechestrata, mai apoi in apartamentul in care acesta locuieste impreuna cu familia.

Tanara a reusit sa scape abia dupa o ora, cand mama baiatului a gasit o cheie, si a mers la politie. Psihologii spun ca ea este in continuare traumatizata, avand cosmaruri si pierderi temporare de memorie.

Parintii fetei spun ca fiica lor l-a cunoscut pe baiatul dubios pe internet. Au avut o relatie timp de cateva luni, iar cand tatal fetei, sef de post intr-o localitate din Dambovita, a aflat ca tanarul de 22 de ani n-ar fi tocmai curat la cazier, i-a cerut sa renunte. Fata s-a conformat si a rupt legaturile cu baiatul.

S-au intalnit intamplator intr-un bar, de Florii, iar de acolo tanarul a tarat-o pe fosta iubita pana in fata blocului, unde a inceput s-o loveasca cu salbaticie. El este cercetat acum in stare de libertare.