ERA Park sărbătoreşte Ziua Iei cu multă veselie, cântece, dansuri şi premii!

Toţi cei care trec, sâmbătă, 24 iunie, pe la centrul comercial din Calea Aradului au şansa să câştige pe loc câte un voucher 20 de lei, cu condiţia să fie îmbrăcaţi în tradiţionalul obiect vestimentar românesc! Reţeta este simplă: participanţii trebuie să se prezinte la InfoPoint-ul amplasat în zona Galeriei Carrefour, între orele 10 şi 22, îmbrăcaţi cu o ie… şi gata!

Începând cu ora 16, reprezentanţii centrului comercial vor împărţi tuturor deja tradiţionala Plăcintă a Sânzienelor. Nu mai puţin de 1000 de bucăţi vor fi înmânate celor care vin la ERA Park, în debutul unui ospăţ pe cinste. De la ora 17, copiii şi părinţii lor sunt aşteptaţi la o petrecere "câmpenească", într-un decor adecvat, cu atmosferă pe măsură.

"Podul de piatră", "Baba Oarba", "Mi-am pierdut o bastistuţă" şi "Alunelu" sunt doar câteva dintre jocurile tradiţionale care-i vor captiva pe copii, într-un festival tematic, alături de BombonERA. Micuţii vor învăţa, între altele, cum să facă o ie din aţă pe planşe perforate, să confecţioneze coroniţe din Sânziene, să modeleze în lut şi să picteze căni. Va fi paradisul poveştilor româneşti, la ERA Park, în care prichideii vor păşi cu ajutorul unei expoziţii de desene inspirată din basmele cu FătFrumos, Ileana Cosânzeana, zmei şi zâne.

Cum era de aşteptat, atât cei mici cât şi însoţitorii lor sunt îndemnaţi să se îmbrace în ie şi să-şi facă poze într-un super decor tradiţional românesc, iar BombonERA îşi va aştepta prietenii cu plăcinte delicioase cu mere.

Bineînţeles, participarea la toate aceste evenimente este gratuită, iar distracţia e garantată!