Inna s-a împrietenit, marţi seară, cu orădenii la Lotus Center. Cea mai populară interpretă din România a dat un recital în zona cafenelelor Violet şi Pellini, iar culoarele mallului s-au umplut cu peste 1.500 de fani ai acesteia.

În primul ei concert la Oradea, Inna le-a vorbit înainte de fiecare melodie celor prezenţi despre începuturile sale în carieră, precum şi despre ştirile din tabloide. "La final vom avea o sesiune de autografe şi vă rog să mă întrebaţi orice doriţi să ştiţi despre mine, nu să credeţi ce se scrie", le-a spus cântăreaţa fanilor ei.

Inna a cântat, live, alături de un band şi soliste baking vocals, mai multe dintre hiturile care au făcut-o celebră, inclusiv "Inndia", "P.O.H.U.I", "Strigă", "Tu şi eu" şi "Cola Song". De asemenea, cântăreaţa a avut şi un moment dedicat hiturilor internaţionale, dar a cântat şi o melodie care a fost lansată doar pe Youtube, intitulată "Oare".

"Am fost cu ea la o casă de discuri şi mi-a zis că nu merge. Veţi vedea cât de frumoasă este această piesă, care nu merge că-i prea sinceră şi are cuvinte prea frumoase. Dar vă promit că vom schimba mult în toată industria muzicală din România", le-a spus Inna fanilor ei.

Pe tot parcursul recitalului, mulţi dintre fanii orădeni, înghesuiţi unul lângă celălalt, pentru a o putea vedea cât mai bine pe Inna, au preferat să o fotografieze şi filmeze cu telefoanele mobile, nu să o aplaude sau să cânte alături de ea. Totuşi, printre fanii cei mai vocali s-au numărat şi mai mulţi tineri din Turcia, care cel mai probabil studiază în Oradea, care au primit salutări în limba lor din partea Innei.

La finalul concertului, care a durat circa o oră, fanii au putut să-i ceară autografe şi să se fotografieze alături de cea mai cunoscută interpretă din România la ora actuală.