Principala ipoteză desprinsă din primele cercetări ale accidentului de tren din ilfov, din apropiere de gara Brăneşti, duc la concluzia că femeia care a murit împreună cu cei 3 copii a vrut să se sinucidă.

Tânăra, în vârstă de până în 30 de ani, era însărcinată cu cel de-al patrulea copil. Potrivit Digi24.ro, mecanicul trenului a spus că femeia, care ieşise din pădurea din apropiere, nu a reacţionat la semnalele sonore pe care le-a dat când a observat-o în apropierea liniei de cale ferată.

Deocamdată nu se ştie de ce s-a aruncat în faţa trenului cu tot cu fetiţele ei, cu vârste de 3, 8 şi 10 ani.

Nici rudele ei nu-şi explică ce s-a întâmplat. Mama femeii spune că tânăra nu avea probleme cu soţul, iar singurul necaz în viaţa familiei ar fi fost o problemă de sănătate descoperită recent la copilul de zece ani. Rudele sunt înclinate să creadă că e vorba de un accident, însă femeia a lăsat şi un bilet de adio.

Totuși, se pare că tânăra mamă avea probleme psihice. Digi24 menționează că aceasta suferea de depresie și chiar fusese internată în trecut pentru această afecțiune. De altfel, se pare că în ultima perioadă tânăra se confrunta cu un nou episod depresiv și chiar urma să fie internată din nou.

Managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov, Alis Grasu, a declarat pentru News.ro că din informaţiile pe care le-a primit de la locul accidentului, femeia era însărcinată.

Circulaţia feroviară în zona evenimentului s-a reluat în jurul orei 11:50. Garnitura de tren s-a pus în mişcare spre destinaţie. Conductorul trenului a fost înlocuit, cel care conducea trenul în momentul accidentului este audiat.

La Ministerul Transporturilor s-a format o celulă de criză.