Populara cântăreaţă Ksenija Pajcin a fost găsită moartă, în apartamentul mamei sale, din Belgrad. Interpreta de 32 de ani fusese împuşcată. În locuinţa groazei nu se afla un singur trup neînsufleţit. Vedeta a fost însoţită în nefiinţă de iubitul ei, Filip Kapisoda, cu un deceniu mai tânăr decât ea, un handbalist transformat în manechin.

Potrivit primelor supoziţii făcute de anchetatorii sârbi, ar fi vorba despre o crimă urmată de sinucidere. În sprijinul acestei variante vine faptul că poliţiştii au fost chemaţi, zilele trecute, să stingă o ceartă între cei doi îndrăgostiţi.

xenia kapisoda.jpg„Toată lumea ştia că Filip este foarte gelos. Posesivitatea sa era cauza deselor certuri", a declarat Goran Stojičević Karamela, un apropiat al vedetei.

La precedentul scandal, lucrurile au scăpat de sub control după ce Kapisoda a văzut episodul în care Ksenija trebuia să petreacă timpul cu un fan, pentru emisiunea „Nimic de ascuns", de la Pink TV.

Dar acum lucrurile păreau calme. „Nimic nu anunţa că se va petrece o tragedie. Ştiam că Ksenija vrea să se despartă de Kapisoda. Dar, în acelaşi timp, el o iubea foarte mult, iar ei îi era greu să facă acest pas", a declarat cea mai bună prietenă a cântăreţei, care a vorbit cu vedeta cu două ore înainte ca aceasta să fie ucisă.