Mai în glumă, mai în serios, mulți români se întreabă din timp: „Ce faci de Revelion?”. Asta fiindcă petrecerea dintre ani nu este privită ca un chef oarecare, căci ea poate da tonul distracției și bunei dispoziții pentru un an întreg.

Orădenii care nu-și părăsesc orașul la cumpăna dintre ani primesc câteva oferte demne de luat în calcul, printre care party-uri inspirate de strălucirea de la Hollywood sau de anii disco. Prețurile - deloc de mirare - nu sunt cele mai mici...

Gusturi bune...

O ofertă „clasică” de Revelion are, de pildă, Armonia Venue. Meniul petrecerii va fi bogat, incluzând macarons din camembert cu dulceață de praz, file din lup de mare la cuptor, pulpă de rață confit, dar și niște preparate tradiționale, cum ar fi sarmale și cârnați. Formația „Naty loves Monday”, înființată de orădeanca Natalia Selegean, fostă finalistă X Factor, le va cânta petrecăreților, iar anul 2023 va fi primit cu focuri de artificii și cu confetti. Pachetul care include mâncarea, băutura și distracția costă 350 lei / persoană.

Și Euphoria Biergarten organizează o petrecere de Anul Nou. Și aici meniul este special, de sărbătoare, cuprinzând terină de foie gras cu chutney de ceapă, somon cu roșii și capere la cuptor sau purceluș de lapte gătit lent cu ierburi aromatice. Gazdele au stabilit un cost de 399 lei / persoană, din care 150 lei vor putea fi folosiți pentru băutură, restul sumei acoperind întreg meniul de Revelion.

Ceva mai accesibil va fi Revelionul la Restaurant Majestic, cu mâncare, băutură și atmosferă asigurată de Sergiu Nica, Ciprian Zopota și DJ Alex, prețul unui pachet fiind de 285 lei.

À la Hollywood

În acest an, sala de evenimente Ambasador și-a propus să-i cheme pe orădeni la o petrecere ca pentru celebrități, pe care a botezat-o „Revelion 2023 - Hollywood Style”. „Fii și tu un star pe covorul roșu la Ambasador Oradea în noaptea de Revelion!”, îi ademenesc organizatorii pe posibilii petrecăreți.

Evenimentul va avea mai mulți invitați, în frunte cu Andia, o tânără care a cucerit topurile din România cu piese ca „Slăbiciuni” (alături de DJ Project) și „Sfârșitul lumii”. De altfel, la cea mai recentă ediție a Romanian Music Awards, a luat acasă premiul pentru cea mai bună cântăreață pop.

Tot la Ambasador, îi vor ridica pe orădeni la dans OliX și Dan Fințescu, adică Partydul Kiss FM, Sergiu Nica alături de David Sax, precum și invitați din lumea folclorului, mai precis Ansamblul Crișana. Prețul unui bilet la party-ul dintre ani, unde vor fi asigurate mâncarea și băutura, este de 550 lei / persoană.

Le freak, c’est chic...

Restaurantul RIVO de pe malul Crișului Repede organizează o petrecere aparte de Revelion. Sub motto-ul „Le freak, c’est chic”, oaspeții vor fi primiți cu un meniu fastuos, ce va include caviar de beluga, vitello tonnato, file de biban de mare și mousse din trei tipuri de ciocolată belgiană, cu foiță de aur, precum și băuturi îmbietoare.

Atmosfera va fi asigurată de Trupa X și DJ Tonia, iar codul vestimentar propus de gazde este „chic disco glam”. Un loc la eveniment costă 650 lei. „Va fi o petrecere disco-glam à la anii ’70-’80. Lumea deja face rezervări, vin grupuri mai mari de 8-10 persoane, dar și cupluri. Avem cereri și din Arad sau Timișoara, de la oameni care vin să facă Revelionul în Oradea și rămân în vacanță la băi”, spune Dina Barna, responsabil PR la RIVO.

Chef... fără pereche

Și Hotelul Nevis anunță o petrecere tematică, în stil hawaiian, participanţii fiind invitaţi să poarte rochii sau cămăşi înflorate. Va face atmosferă DJ Lulu Cremeneanu, iar gazdele oferă un meniu bogat cu mâncăruri și băuturi. Prețul unui bilet este de 395 lei / persoană.

Un Revelion inedit va fi organizat la Hotelul Continental. Asta pe de o parte pentru că petrecerea se va ține cu o seară mai devreme, pe 30 decembrie, iar pe de alta, fiindcă va fi destinată oamenilor fără pereche! „Revelionul pentru singles” este organizat de Clubul Oamenilor Singuri din Cluj, responsabil și cu excursii sau drumeții dedicate celor fără pereche.

„Vrei să ai cu cine dansa, să te bucuri de compania unor oameni veseli, să-ți faci noi prieteni, să râzi și să dansezi, poate chiar să-ți găsești un/o partener/ă?”, așa sună anunțul petrecerii. Cei care vin din alte orașe pot opta pentru o ofertă ce include cazare, iar localnicii pot achita doar petrecerea, adică 430 lei. Cum pe umerii lui 2023 stau deja destule dorințe, cine știe, poate unii și le pot împlini mai repede...

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!