Celebrul Oktoberfest din München va avea o „replică” în acest an la Oradea, un OCTOBEER FEST la hotelul DoubleTree by Hilton Oradea, parte din portofoliul Sapient Group. Parcarea de pe Aleea Ștrandului se va transforma în locul perfect pentru a savura o bere de calitate, alături de preparate cu iz bavarez și muzică bună, toate, bineînțeles, în compania celor dragi. Da, poți să vii cu câte persoane dorești, pentru că intrarea la eveniment este gratuită în toate cele trei zile de petrecere: 27, 28 și 29 octombrie.

E greu de stabilit care ar fi motivul principal să participi la OCTOBEER FEST, pentru că există multe. În primul rând, ca la orice „fest” care se respectă, va fi multă bere, și nu orice bere, ci artizanală. Partenerii de la Bers Nova vor pregăti special pentru OCTOBEER FEST două sortimente în ediție limitată. Punem pariu că orice iubitor de festivaluri va aprecia așa cum se cuvine. Berarii noștri locali au muncit zile și nopți pentru a obține o armonie desăvârșită între gust și textură.

Și repertoriul muzical va fi unul aparte. Îi vom asculta pe DJ Jonnessey & Aner, dar nu la radio Kiss FM, ci live, pe scena amenajată în parcarea DoubleTree by Hilton Oradea. Suntem convinși că nu vă veți putea abține de la dans nici când îi veți auzi pe Picky & The Band cântând hituri apreciate ale momentului, dar și melodii care vor reaprinde în noi amintirea unor vremuri foarte bune. Pe amatorii de rock (și nu numai) îi lăsăm pe mâna Fraților Jdieri, care știu exact care este fundalul muzical ideal pentru o bere bună, iar Dan Ciotoi & Formația Generic vor întregi atmosfera de festival cu piesele lor mult iubite de oameni de toate vârstele. Toate acestea sub coordonarea lui Mihai Dacin, care va avea rolul de speaker în cadrul evenimentului.

OCTOBEER FEST este (și) despre mâncare. Grillul va sfârâi constant de vineri până duminică, ademenindu-vă cu mirosuri apetisante de ceafă de porc, cârnați, mititei, hot dog, platou mix-grill, dar și burgeri de vită ori de pui. În completarea acestora vine un gulaș veritabil, dar și diverse garnituri. Iar pentru a pune o amprentă locală asupra părții culinare a evenimentului, propunem să vă delectați și cu bine cunoscuta plăcintă de Beiuș, pe care suntem siguri că ar adopta-o și nemții, la cât de bună e.

Înainte să vă spunem „Bis bald!” (n.r. „Pe curând!”), vă anunțăm că la OCTOBEER FEST sunt bineveniți și cei mari, și cei mici. Distracția e garantată indiferent de vârstă pentru fiecare zi a festivalului, începând cu vineri, 27 octombrie, și până duminică, 29 octombrie, inclusiv. Pentru programul complet al evenimentului și mai multe informații în timp real, vă recomandăm să accesați pagina de Facebook DoubleTree by Hilton Oradea.

(advertorial)