Pe vremuri boxer de performanţă, mai nou celebru doar pentru scandaluri, vandalisme şi bătăi de stradă, Mihai Florin Mulcuţa, alias Florin „Jaga”, e din nou în atenţie.

A ajuns „la cuţite” cu interlopul Romi Neguş şi cu amicii acestuia, iar disputa a degenerat în adevărate bătăi de stradă, în timpul cărora Jaga a încasat picioare şi bâte în cap, dar şi mai mulţi pumni decât în toată cariera de sportiv. „Am ajuns la spital din cauza lor”, s-a plâns Jaga lui Bihorel, pretinzând că e hărţuit pentru că n-a mai vrut să execute comenzile clanului Neguş.

„N-am mai vrut să bat pe unul şi pe altul”, susţine omul, în timp ce Romi spune că, de fapt, vina e a fostului boxer care, beat fiind, ar fi avut un comportament de neam prost şi i-ar fi înjurat, live pe Facebook, inclusiv mama.

C-o fi una, c-o fi alta, cert e că scandalul a ajuns şi în atenţia poliţiştilor, care au pornit o anchetă pentru loviri şi i-au cazat o noapte în Arestul Poliţiei pe Romi Neguş şi pe amicii săi.

Ca atare, Bihorel le propune ca, data viitoare, dacă tot vor să dea cu pumnii, să-şi cheme adversarul în ringul de box...

La ieșirea din arest, Romi Neguș a fost întâmpinat de familie și de „locotenenții” lui:

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!