A fost de ajuns ca un slujbaș de la Ambasada SUA din București să completeze un formular din care reieșea că rata de refuz a vizelor pentru români a scăzut sub 3% că întregul sobor de guvernanți s-a repezit la această realizare măreață.

Gata, nu ne mai trebuie vize, putem împânzi Statele Unite cu infractorii noștri, că nu se va cunoaște, America fiind o țară mare...

Abia când a văzut iureșul politrucilor a ieșit și doamna ambasador a SUA să ne tempereze euforia. Că de fapt abia din 2025 se vor discuta aceste probleme, că mai sunt multe elemente de rezolvat.

Eu cred că vizele pentru români se vor scoate doar cu anumite condiții:

1. Pot călători fără viză pentru State persoanele încarcerate în România, dar numai pe perioada ispășirii pedepsei.

2. Nu au voie să călătorească liber persoanele asimilate mexicanilor. Cum suntem un popor latin, se pare că doar maghiarii vor putea intra în țară.

3. Nu vor fi admiși românii care vin pe calea aerului și terestru, ci doar pe cale marină, dar numai dacă au mijloace proprii de locomoție: bărci, caiace, plute, fluturași.

4. Dacă ajunge Donald Trump președinte, nu doar că nu vom mai putea călători liber în SUA, dar nici nu vom mai avea dreptul să ieșim din țară.

5. Singurii români care vor intra fără viză în SUA vor fi cei care luptă în Armata Chineză, când aceasta se va decide să invadeze Statele Unite.

Acest articol este un pamflet și va fi tratat ca atare

Urmăriți BIHOREANUL și pe Google News!