Locatarii cartierului Prima au petrecut, joi seară, ca în familie. Orădenii care şi-au cumpărat locuinţe în primul ansamblu rezidenţial privat din oraş au fost invitaţi la o petrecere în aer libe,r care i-a ademenit cu gogoşi şi cu ceai şi vin fiert la ceaun.

Premii pentru toţi

Participanţii au împodobit apoi bradul şi l-au aşteptat pe Moş Crăciun. Fiindcă nu era zăpadă, sania bătrânului cu barbă albă a fost trasă de un bolid. Surprinşi de sosirea lui, copiii l-au întâmpinat bucuroşi şi au primit pe rând punguţe cu cadouri.

Dar pe lângă acesta, cartierul Prima a pregătit şi alte premii pentru locatari. Astfel, Moşul le-a dat pachete copiilor care au primit cele mai multe like-uri la un concurs de desene pe Facebook. De asemenea, s-au acordat premii speciale şi pentru cel mai mobil locatar, cea mai frumoasă icoană pe sticlă, cel mai frumos living, cel mai gospodar locatar, cel mai tânăr, dar şi cel mai "cu experienţă", şi chiar pentru bărbatul cu suflet de copil. S-au ales cu cadouri şi "ambasadorul cartierului", "tipul de la cablu", cea mai zâmbitoare familie, cel mai activ comentator pe Facebook şi chiar "tăticul cartierului".

Pe parcursul petrecerii, copiii au fost antrenaţi în diverse jocuri, iar veselia şi ageritatea lor a fost premiată, în timp ce adulţii au putut participa la o tombolă cu 30 de câştigători. La petrecerea cartierului, organizatorii au oferit unui cuplu cheia apartamentului cu numărul 500.

Oferte speciale şi reduceri

În pragul sărbătorilor de iarnă, Cartierul Prima vine cu oferte noi pentru cei care doresc să cumpere un apartament nou. De aceea, ansamblul rezidenţial le oferă o variantă de finanţare direct de la dezvoltator, în rate lunare pe o perioadă de maxim 8 ani, cu un avans de minim 10.000 de euro. Ratele calculate pe 8 ani sunt apropiate de cele din programul guvernamental Prima Casă: pentru un credit Prima Casă în valoare de 31.936 euro rata lunară este de 464 euro faţă de 468 euro la cel direct de la Prima.

Mai mult, costurile cu regia sunt la jumătatea celor de la blocurile vechi. Spre exemplu, la un apartament vechi cu trei camere întreţinerea este 750 de lei pe lună în timp ce în Cartierul Prima acestea sunt de 380 de lei pe lună. De asemenea, clienţii care achiziţionează apartamente în blocul finalizat în acest an vor beneficia de reduceri: 1.000 euro - pentru apartamentele cu o cameră, 2.000 euro - pentru apartamentele cu 2 camere şi 3.000 euro pentru apartamentele cu 3 camere.

Până acum în cartierul Prima au fost vândute 500 de apartamente, lucru care pune ansamblul rezidenţial în topul vânzărilor de apartamente noi. În Prima s-a mai construit un bloc cu opt etaje, 80 de unităţi locative - câte 9 pe fiecare etaj. Luând în considerare cerinţele actuale ale clienţilor, noile apartamente sunt total decomandate, cu bucătării închise, care aduc confortul şi liniştea. În ceea ce priveşte planurile de viitor, la jumătatea lui 2013 dezvoltatorul va preda Ansamblul Prima Rogerius din Ştefan cel Mare.

Ansamblul rezidenţial Prima le oferă locatarilor spaţii verzi şi locuri de joacă special amenajate pentru copii, dotate cu leagăne, tobogane şi alte construcţii specifice din lemn sigure şi de cea mai bună calitate. De asemenea, dezvoltatorul a pus la dispoziţia locatarilor galeria comercială Prima, care găzduieşte şi un centru modern de modelare corporală, cafenea, solar, farmacie, market universal non-stop, patiserie şi cabinet de fizioterapie.

(advertorial)