Dornic să fie mântuit, un sucevean a găsit o metodă inedită de a-şi atinge scopul: şi-a scos casa la vânzare, dar nu cere pe ea bani, ci... 100.000 de Biblii.

Anunţul l-a făcut printr-un banner uriaş agăţat pe casa din municipiul Câmpulung Moldovenesc, judeţul Suceava. Adevarul.ro scrie că imobilul se află la ieşirea din localitate spre Vatra Dornei şi este unul impunător, cu două etaje.

Abel Viorel Cipeliuc Varvaroi, proprietarul casei, a mai agăţat şi un banner cu mesajul "Fii pregătit Isus revine".

Bărbatul este plecat de mai bine de 20 de ani de zile în Spania şi spune că doreşte să strângă aceste cărţi pentru a porni într-o acţiune misionară în Africa, unde doreşte să ofere Biblii cetăţenilor de pe acest continent.

"Sunt un om simplu, modest, şi vreau şi eu să fiu mântuit. Anunţul este un simbol. Vreau să-mi dedic toată viaţa mea să fac tot ceea ce pot şi cred că este bine ca să mă salvez pe mine şi pe cei din jurul meu. Am făcut lucrul acesta înaintea Domnului. Şi dacă Dumnezeu va considera că trebuie să duc Bibliile pe care le voi primi, mă voi duce cu cea mai mare putere", a declarat Abel Varvaroi, pentru ziarul Monitorul de Suceava.