IN CURAND CONSULTANTA SI VANZARI ON-LINE PE:

www.alcano.ro

S.C. ALCANO IMPEX S.R.L, societate fondata in anul 1992 are ca principal obiect de activitate comercializarea si repararea sistemelor de incalzire si aer conditionat.

Comercializam echipamente de incalzire si accesorii: panouri solare, centrale pe gaz, cazane pe lemn , pompe de caldura  de la producatori de renume cum ar fi Buderus, Vaillant, Saunier Duval, Protherm,  Auraton etc.

Suntem service autorizat ISCIR pentru echipamente pana la 400 kW si unic service autorizat Robert Bosch si Buderus in judetul BIHOR.

Datorita ofertelor foarte bune pe care le detinem in acest domeniu am decis sa intram pe piata on-line cu consultanta in dimensionarea necesarului de caldura si comercializarea produselor noastre.

Suntem pe piata echipamentelor de incalzire din anul 2004, timp in care am adunat experienta in acest domeniu avand actual in supraveghere aproximativ 2.000 de sisteme doar in judetul Bihor.

In toata acesta perioada echipa noastra de service a participat la scolarizari atat in tara cat si in strainatate pentru a se perfectiona si a detine maximum de cunostinte.

Oferta OCTOMBRIE - NOIEMBRIE 2014 centrale termice conventionale si in condensare:

 

CENTRALA BUDERUS U042 - 24 KW

5 ANI GARANTIE
KIT EVACUARE GAZE ARSE INCLUS

centrala1.jpg

         

 

 

 

 

 PRET: 2.490 RON CU TVA

 

CENTRALA BUDERUS GB012 25 KW- CONDENSARE

5 ANI GARANTIE
KIT EVACUARE GAZE ARSE INCLUS

centrala2.jpg

      

 

 

 

 

PRET : 2.850 RON CU TVA

 

CENTRALA BUDERUS GB072 30 KW - CONDENSARE

5 ANI GARANTIE
KIT EVACUARE GAZE ARSE INCLUS

centrala3.jpg

         

 

 

 

 

PRET: 3.890 RON CU TVA