Doi motociclişti n-au mai ajuns la petrecerea Bike Fest din Băile 1 Mai, ci la spital, în urma unui incident petrecut sâmbătă în Sînmartin.

Înaintea unui semafor, un orădean în vârstă de 40 de ani, aflat pe un motor Honda, a frânat brusc, căci se schimbase culoarea semaforului, şi a căzut pe carosabil. Venind din spate, o tânără în vârstă de 18 ani, care nu păstrase o distanţă adecvată, a frânat şi ea brusc, încercând să evite impactul, şi a căzut cu motorul pe carosabil.

"La ora 14.55, în localitatea bihoreană Sînmartin, un bărbat de 40 de ani din Oradea, în timp ce conducea o motocicletă, a frânat brusc la schimbarea culorii semaforului electric în roşu, s-a dezechilibrat şi s-a răsturnat cu motocicleta pe partea carosabilă. O tânără de 18 ani, tot din Oradea, în timp ce conducea un motociclu, în spatele bărbatului, nu a păstrat o distanţă corespunzătoare. În încercarea de a evita impactul cu motocicleta din faţă, s-a dezechilibrat şi a căzut şi ea pe carosabil", a precizat pentru BIHOREANUL Ioana Lascău, ofiţer de presă în cadrul IPJ Bihor.

Din fericire, cei doi nu au intrat în impact cu alţi participanţi la trafic. Chiar şi aşa, motocicliştii au suferit leziuni şi au fost transportaţi la Unitatea de Primire a Urgenţelor a Spitalului Judeţean pentru îngrijirea lor.

Petrecerea Bike Fest adună anual în Băile 1 Mai sute de motociclişti, care organizează diverse concursuri şi concerte la ştrandul cu valuri.