Senatorul UDMR Attila Verestoy a fost rănit, joi seară, după ce a fost implicat într-un accident rutier.

Senatorul a fost internat la Unitatea de Primire a Urgenţelor Cluj, iar, potrivit unor surse medicale, starea sa este stabilă. El a suferit un traumatism cranio-cerebral minor, fără pierderea cunoştinţei, şi un traumatism toracic.

Accidentul s-a produs în localitatea clujeană Izvorul Crişului. Din primele informaţii de la faţa locului, se pare că senatorul se angajase într-o depăşire cu maşina pe care o conducea, fiind lovit de un TIR care circula pe sensul opus.

"Şoferul unui autoturism care circula de la Cluj-Napoca spre Oradea a intrat pe contrasens, unde s-a ciocnit cu un autotren care circula din direcţia opusă. Accidentul s-a soldat cu rănirea şoferului din autoturism, care a fost transportat la UPU Cluj pentru îngrijiri medicale", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Cluj, Alma Bruja-Brehariu.

Senatorul UDMR va fi internat la Spitalul de Urgenţă Floreasca din Capitală, unde a fost transportat cu un avion medical. Purtătorul de cuvânt al acestei unităţi sanitare, Bogdan Opriţa, a spus că Verestoy Attila are o fractură la gambă, o fractură la o mână şi o fractură de claviculă.

El a precizat că s-a luat decizia de a-l transporta la Bucureşti la cererea acestuia, mai ales că la Cluj se afla un avion cu echipaj SMURD la bord, care a preluat şi un copil cu arsuri, ce a fost transportat la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din Capitală.