ERA Shopping Park a anunţat marţi că a încheiat parteneriate pe termen lung cu alte patru branduri dezvoltate de antreprenori locali.

Primul dintre acestea este cu magazinul de marochinărie şi încălţăminte Gentil, cu o tradiţie de 15 ani, care a fost inaugurat săptămâna trecută. "Toate produsele sunt create şi lucrate în fabrica proprie din Oradea şi sunt comercializate în 7 magazine în Oradea, Sibiu, Vaslui, Timişoara, Cluj şi Satu-Mare", se precizează în comunicatul trimis de reprezentanţii ERA.

Celelalte trei magazine care vor veni la ERA sunt Totem, Fashion Store şi un restaurant cu specific unguresc. Ele se vor deschide la sfârşitul lunii august.

Prezent de 14 ani în Oradea, magazinul Totem comercializează produse de papetărie, birotică şi IT şi este furnizorul a peste 600 de afaceri locale.

Magazinul Fashion Store îi aparţine unui întreprinzător local şi va oferi orădenilor haine italieneşti, atât pentru femei cât şi pentru bărbaţi, la preţuri despre care spune că sunt accesibile.

"Restaurantul cu specific unguresc este dezvoltat de un orădean pasionat de bucataria tradiţională maghiară, care a hotărât să le facă orădenilor cunoştiinţă cu adevăratele reţete şi arome de peste graniţă", se mai arată în comunicatul celor de la ERA Shopping Park. Restaurantul va fi şi amenajat în stil specific unguresc.

"Procesul de închiriere al spaţiilor din ERA Shopping Park avansează semnificativ şi suntem în discuţii cu o serie de antreprenori locali şi chiriaşi internaţionali. Ne apropiem astfel tot mai mult de îndeplinirea promisiunii făcute orădenilor de a deveni cea mai mare destinaţie de cumpărături şi distracţie din regiune", a declarat Graham Kilbane, CEO Omilos Group.

Cele patru magazine se alătură celorlalte opt deschise tot pe perioada acestesi veri în Era Shopping Park.