Aflată încă, la cei 17 ani, la vârsta experimentelor, Aura şi-a descoperit o pasiune despre care spune că i se potriveşte ca o mănuşă.

După ce şi-a făcut un set de poze doar pentru propria-i plăcere, s-a îndrăgostit de obiectivul aparatului de fotografiat atât de tare încât speră că va ajunge să pozeze pentru reclame şi pentru reviste. Mai are încă destul până acolo, dar ştie unde vrea să ajungă...

Bună la fugă

Aura are ambiţia şi dezinvoltura specifică oricărui licean. Îi place să meargă la şcoală, căci are ocazia să se implice în diferite proiecte, cum e, mai nou, organizarea Balului Bobocilor, unde anul trecut a luat locul al doilea. După orele de curs, nu ocoleşte nici ieşirile pe terase şi distracţiile cu colegii. "Cel mai fain e când ieşim după teze sau teste şi ştim că am scăpat cu bine", spune Aura.

Liceul i-a schimbat şi pasiunile. Dacă în generală făcea atletism de performanţă, înot şi baschet, acum a renunţat la aceste sporturi, din lipsă de timp. "Dacă am ore până la trei şi mai fac şi teme, nu prea pot să mă mai ţin de un sport la un nivel serios. Acum vreau să încep să fac fitness", povesteşte Aura cu nădejdea ca, în acest fel, să-şi păstreze forma fizică câştigată pe pistele de alergare, în bazin sau pe terenul de joc.

Vrea în pictoriale

Aura şi-a descoperit o înclinaţie spre fotografiere după ce de curând a fost vedeta unei şedinţe foto făcute doar pentru ea. "Mi-ar plăcea să fiu căutată să pozez pentru reclame la firme sau în reviste. Manechin nu pot să fiu, pentru că sunt ceva mai scundă faţă de standarde", spune tânăra. Noroc însă că are şanse la o carieră de fotomodel, şi încrederea că s-ar descurca. "Multă lume mi-a spus că sunt fotogenică", se încurajează ea.

Pe lângă aspiraţiile de a ajunge să joace în reclame, Aura studiază la profilul Turism al Liceului Mihai Viteazul şi, cum va ieşi de pe băncile şcolii, îşi doreşte un loc de recepţioneră la un hotel. "Am făcut deja practică la un hotel şi mi-a plăcut să pun totul în ordine". E convinsă că cele două meserii la care se gândeşte pot fi făcute şi simultan. Iar dacă va ajunge cunoscută, ce hotel nu şi-ar dori-o în faţă, la recepţie, acolo unde vizitatorii îşi fac prima imagine?...


IMAGINEA CONTEAZĂ
Aura Cristea
Vârstă: 17 ani
Ochi: albaştri
Zodie: Săgetător
Înălţime: 1,63 m
Greutate: 46 kg
Măsuri: 86-60-90
Hobby: sportul, fotografiatul