În cadrul etapei a XI-a a campionatului Ligii a III-a la fotbal, cele două echipe bihorene, CF Bihorul Beiuş şi Unirea Valea lui Mihai, vor evolua ambele sâmbătă, de la ora 15. Dacă Unirea Valea lui Mihai va juca pe teren propriu, în compania celor de la CFR Simeria, în schimb, Bihorul Beiuş va face deplasarea în judeţul Timiş, pentru confruntarea cu liderul la zi al clasamentului, echipa Millenium Giarmata.

Meciul dintre Millenium Giarmata şi Bihorul Beiuş se constituie în derby-ul etapei. Dacă gazdele ocupă primul loc, cu 22 de puncte, beiuşenii sunt pe locul III, după 10 etape, cu 21 de puncte. Partida, în care gazdele pornesc totuşi favorite, având în vedere avantajul terenului propriu, se anunţă deschis oricărui rezultat.

Beiuşenii sunt conştienţi că orice punct câştigat pe terenul adversarei din acest weekend poate conta mult în economia finală a clasamentului, de aceea şi-au propus în primul rând să nu piardă. Jocul va fi condus la centru de arbitrul Constantin Stamatoiu din Moldova Nouă.

După cum se ştie, cealaltă echipă bihoreană din Seria a V-a a Ligii a III-a, Unirea Valea lui Mihai, când evoluează pe teren propriu o face sâmbăta. Aşa se va întâmpla şi-n acest weekend, când adversară îi va fi CFR Simeria, o echipă care stă mai bine în clasamen, situată fiind pe locul al VII-lea, cu 17 puncte, în timp ce vălenii se situează de-abia pe locul al XIII-lea, cu 9 puncte.

Pentru Unirea jocul de sâmbătă nu are decât o variantă, aceea a victoriei, care însă nu se anunţă a fi deloc la discreţia gazdelor, care vor trebui să se întrebuinţeze serios. Jocul de pe Stadionul Prazzler va avea loc, aşadar, sâmbătă, de la ora 15, şi va fi arbitrat la centru de timişoreanul Daniel Nicolae Neagoe.

Runda a XI-a din Liga a III-a, Seria a V-a, debutează însă vineri, de la ora 15, când sunt programate primele trei jocuri, cele de la Reşiţa, unde evoluează ocupanta poziţiei secunde, ACS Recaş, Petroşani şi Sebiş. Sâmbătă, în celelalte dispute, un alt joc interesant se anunţă la Caransebeş, între Autocatania şi FC Timişoara II.


Programul etapei a 11-a din Seria a V-a a Ligii a III-a la fotbal:

Vineri, ora 15:
G.Ş. Reşiţa - ACS Recaş
Jiul Petroşani - FC Hunedoara
Naţional Sebiş - Gloria Reşiţa

Sâmbătă, ora 15:
Milenium Giarmata - Bihorul Beiuş
Autocatania - FC Timişoara II
Nova Becicheru Mic - Gloria CTP Arad
Flacăra Făget - CS Vladimirescu
Unirea Valea lui M. - CFR Simeria

Clasament:

1. Millenium Giarmata 22 p
2. ACS Recaş 21 p
3. CF Bihorul Beiuş 21 p
4. FC Timişoara II 19 p
5. FC Hunedoara 18 p
6. Autocatania Caransebeş 18 p
7. CFR Simeria 17 p
8. FC Şcolar Reşiţa 15 p
9. Jiul Petroşani 13 p
10. Naţional Sebiş 12 p
11. Flacăra Făget 12 p
12. CS Vladimirescu 10 p
13. Unirea Valea lui Mihai 9 p
14. Gloria CTP Arad 7 p
15. Nova Mama Mia Becicherecu Mic 4 p
16. Gloria Reşiţa 3 p